Jste zde

Domů » Léto

Letní koupání

Pohled na Aqua Dome v Längenfeldu
Autor: Michele M. F.

Vykoupejte se po pěším nebo cyklistickém výletě v jednom z jezer nebo plaveckých bazénů v údolí Ötztal.

Při špatném počasí si můžete zajezdit na skluzavkách ve Freizeit Areně nebo relaxovat ve wellness Aqua Dome.

Freizeit Arena Sölden

Zařízení je zajímavé pro malé i velké návštěvníky.

Arena je multifunkční a multimediální místo, které nemine snad žádný návštěvník Söldenu.

V části Erlebnisbad se můžete nechat masírovat na vodním lehátku, opalovat na sluneční terase nebo si užijete rychlou jízdu ve vodním kanále, pro každého je tady něco.

Ve wellness prostorách je k dispozici sauna, parní lázeň, sanárium a mnoho dalšího.

Zahrát si můžete individuální nebo kolektivní sporty. Připravená je posilovna, tenisové kurty, badminton, sportovní hala (basketbal, fotbal, házená, volejbal), kuželkářská dráha.

Aqua Dome Längenfeld

Nekonečná pohoda a relaxace v nejlepším termálním resortu v Alpách. Speciální koupele a saunový svět vás nechají zcela zapomenut na každodenní starosti. K dispozici je 12 vnitřních a venkovních bazénů s vodou o teplotě 34 až 36°C.

Freischwimmbad Längenfeld

Venkovní koupaliště je vyhřívané a má rozlehlý trávník s lehátky, dětský bazén a 35 m dlouhý tobogán s dojezdovým bazénem. Otevřeno je od května do září, od 10 do 19 hodin.

Naturbadesee Umhausen

Jezero Umhausen nabízí úžasnou atmosféru k relaxaci, hřiště pro plážový volejbal, tenisové kurty, dětské hřiště a skákací věž, stejně jako pizzerii pro všechny milovníky italských specialit.

Rekreaci a zábavu pro celou rodinu najdete na úpatí tyrolského největšího vodopádu. Jezero je naplněné čistou pitnou vodou a pro veřejnost je otevřené od června do září, denně od 9:30 do 18:30 hodin.

Kneippanlage Bischoffsplatz

Osvěžit se, načerpat síly a udělat něco pro své zdraví. To všechno nabízí obnovená a rozšířená Kneippova oblast u parkoviště Bischoffplatz v Umhausenu. Byla navržena v souladu s pěti pilíři Kneippova učení a najdete zde nádržky na nohy i ruce, pítko nebo vysázené bylinky.

Ledová, čistá pramenitá voda může v souladu s pravidly Dr. Kneippa "oživit" vaši duši. Více informací se dozvíte na vývěsních tabulích.

"Ukaž mi své nohy", tak se jmenuje přilehlý parcour pro vaše nohy (Fußparcour). Oblasti s různými materiály, jako jsou kameny, písek nebo štěrk, zvou každého, projít si trasu naboso. To stimuluje chodidla a působí pozitivně na krevní oběh.

Kneippova oblast i Fußparcour jsou volně přístupné! Případná další procházka po trase "Waalweg" směrem k vodopádu Stuibenfall vás dostane do pohody po zbytek dne.

Piburger See

Jedinečné jezero je symbolem a přírodním klenotem údolí Ötztal v Rakousku a díky své malebné poloze je oblíbeným výletním cílem. Objevte i vy jedno z nejteplejších (až 24°C) koupacích jezer v Tyrolsku.

Na jižním konci najdete restauraci a terasu. Ke koupání je určena pouze plavecká bezbariérová zóna. Okolí jezera návštěvníky okouzlí svou mimořádnou přírodní krásou a jedinečnosti.

Piburger See je jednou z nejstarších přírodních rezervací v Tyrolsku, a to již od roku 1929. Je to významná lokalita pro vzácné rostliny a živočichy.

Erlebnisbad Oetz

Koupaliště v Oetzu nabízí nabízí vyžití pro plavce i neplavce, stejně jako prostor pro rodiny s dětmi s vodním hřibem, skluzavkami a s dětským hřištěm. Kromě toho je zde 50 metrů dlouhý tobogán a hřiště na plážový volejbal.

Freischwimmbad Sautens

Venkovní koupaliště v Sautens se skládá ze tří různých bazénů - velkého, středního a malého pro děti.

AREA 47

Jezero na koupání v místní části Ötztal - Bahnhof se prezentuje zároveň jako sportovní vodní areál o rozloze 20.000 m2. Najdete zde waterslide-park s vodními skluzavkami, skokanskou věž, plážový volejbal i fotbal.

Waldbad Haiming

Vyhřívané lesní koupaliště Haiming se nachází na idylickém místě, je zde jeden bazén pro plavce a jeden pro neplavce.

Pohled na jezero Piburger See, Rakousko
Autor: Cristi Pop

Místo

Freischwimmbad Längenfeld 47° 4' 23.3364" N, 10° 58' 1.488" E
Location

Sölden na Facebooku